Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Λέσχη Φίλων & Υποστηρικτών Βαρνάβα

Η  Λέσχη ιδρύθηκε αρχές του 2017 από τρεις συμπολίτες μας, έναν γιατρό ένα μηχανολόγο και έναν δημοσιογράφο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών; Μα φυσικά η αγάπη τους για τον τόπο.
Ο σκοπός της δημιουργίας της Λέσχης δεν ήταν άλλος από τον να οργανωθούμε όλοι οι εν Βαρνάβα στην ομάδα.
Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε από την Λέσχη Φίλων & Υποστηρικτών του Βαρνάβα.
Σκοπός, είναι η προβολή του χωριού μας. Να ενώσει τους απανταχού Βαρναβιώτες να συμβάλει στην πολιτιστική αναβάθμιση, να διατηρήσει αλλά και να αναδείξει τον τόπο μας. Να δημοσιεύονται τα νέα του χωριού μας, οι δράσεις της λέσχης και να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μελών, φίλων και χωριανών.
Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του χωριού μας να συμβάλλουμε στην τουριστική ανάπτυξη και να κάνουμε την περιοχή μας πόλο έλξης και προορισμού επισκεπτών.
Ελπίζουμε να ανανεώνουμε όσο συχνότερα μπορούμε τη σελίδα. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρχει γενικότερη συμμετοχή από όλους. Θα θέλαμε όλοι οι συγχωριανοί (και όχι μόνο), να μας στείλουν φωτογραφικό υλικό, κείμενα ή οτιδήποτε άλλο θέλουν να δημοσιευθεί. Με τη δική σας στήριξη η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται συνέχεια!!!
Σκοπός
Στόχος των Φίλων & Υποστηρικτών Βαρνάβα είναι η προώθηση και υποστήριξη των σκοπών της Λέσχης μέσα από ένα δίκτυο φίλων, υποστηρικτών, δωρητών, χορηγών και εθελοντών.
Ειδικότερα, το όραμα των Φ&Υ της Λέσχης είναι:
  • Να αποτελέσουν έναν οργανισμό με πανελλαδική εμβέλεια, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του Βαρνάβα ως ένα κέντρο τουριστικού και πολιτιστικού προορισμού.
  • Να υποστηρίξουν το Βαρνάβα έτσι ώστε να αποτελέσει ένα κέντρο «Center of Competence» (Κέντρο αυθεντίας) για διεπιστημονικές δραστηριότητες στους τομείς της τέχνης, της παιδείας και του περιβάλλοντος.
  • Να προσελκύσουν Έλληνες και ξένους επισκέπτες, ιδιαίτερα νέους, να γίνουν ενεργά μέλη, να «οικειοποιηθούν» το όραμα για την δημιουργία ενός “πολιτιστικού κέντρου” και όχι μόνο εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο παλαιότερων γενεών.
Σημείωση: Προς το παρόν η Λέσχη θα λειτουργεί  διαδραστικά μέσω διαδικτύου, από αυτό το Blog ή με την αντίστοιχη σελίδα της στο FB ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου